Registration form

ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ТРАНСГРАНИЧНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ: НОВИ ТЕНДЕНЦИИ, ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ

6 Ноември, 09.00 AM, хотел Новотел София, зала Европа 3
Ако желаете издаването на фактура, моля попълнете полетата по-долу.

Регистрацията за събитието е валидна при заплащане на предвидената такса за участие.

За запитвания, моля не се колебайте да се свържете с нас на: team@complianter.eu

Tаксата за участие в размер на :
80 лв.;

50 лв. при трима  или повече участници от една организация, както и за алумни на УНСС
се заплащат по банков път до:

Получател: ЕВРОПЕЙСКИ КОМПЛАЙЪНС ЦЕНТЪР СДРУЖЕНИЕ

ЕИК: 205161810 

Банка: УниКредит Булбанк АД

IBAN: BG80 UNCR 7000 1523 3169 91

BIC:  UNCRBGSF

Моля, посочете като основание “Семинар-06.11.2018”.

Условия за записване и участие в Семинара

С подаването на Регистрационната форма, Вие се съгласявате личните Ви данни, по смисъла на Регламент EU 2016/679, да бъдат обработвани за целите на провеждането на семинара. Личните данни, които ще бъдат обработвани са: име и фамилия на участниците, телефон, е-мейл, както и данните нужни за издаване на фактура. Вие имате право да оттеглите съгласието си за обработване на личните данни по всяко време, чрез изпращането на уведомление до: dataprotection@complianter.eu. Моля, запознайте се с нашата полтика за закрила на личните данни на нашата основна страница.

Правото на участие в семинара възниква при попълване на регистрационната форма и заплащане на таксата за участие. Нашият екип ще потвърди резервирането на  участието Ви в семинара на посочения от Вас ел. адрес. Не е възможна резервацията на места без заплащане на такса за участие.

При отказ от участие, направен с уведомление до Европейски Комплайънс Център на  team@complianter.eu, повече от 7 (седем) дни преди датата на събитието, заплатените такси за участие се възстановяват в пълен размер. При отказ от участие, направен до 7 (седем) дни преди датата на събитието, заплатените такси не подлежат на възстановяване.

Европейски Комплайънс Център си запазва правото да осъществява промени в програмата, темите и/или лекторите – при възникването на непредвидени обстоятелства, без за това да е нужно предварително уведомяване. При нужда от отмяна на семинара, заплатените такси ще бъдат възстановени в пълен размер. Прехвърляне правото на участие в семинара, от едно лице на друго, може да бъде извършено по всяко време, след изпращане на уведомление на нашия ел. адрес: team@complianter.eu.